Tuesday, December 8, 2009

КОФЕР (двадесет други наставак)



Карл Пит је лепо видео шта се догађа. Али није хтео ни прстом да мрдне. Временска зона коју је створио његов „Мој Мали Вибратор“ била је прилично узана. Њега и Азизу је обухватила у узбудљивом тренутку, пуном нежности, слатке поспаности и миловања, али шта је било с другима? Вечито понављање времена у задатој ситуацији некима је сигурно изгледало као стострука паклена казна. А и научници у „Максвел-Индигу“ били су гадно притешњени и кад тад ће упасти у модус „учинитопаштабуде“ па ће се догодити управо оно што је желео да избегне. Ипак, Карл Пит није ни мрднуо прстом да искључи свој ММВ. Јер, њега је била шчепала хронофобија.



Ми-вируси смо, наравно, знали шта се догађа. Пошто једино у претпоставци и знамо шта је то време, то јест, „осећање“ протока. Оно је битно за живи свет јер се у њему управо одвија живот, време чини илузију размене стварном – па је нама-вирусима ова мала саботажа квантног физичара више одговарала него сметала. Али, не само нама.



Кажу да је виђен неки човек у црном, с кофером, у подножју откинуте стене како се приближио ватрастим облицима и с њима (комуницирао)?

Чувар пролаза се сећа човека који одговара опису, али пориче да га је пропустио. Уосталом, то потврђује и видео-запис с тог места (иако је надзорна камера касније уништена).

Постоји једна аномалија у вези с овим извештајем. Док га проучавамо, и ја и моји инспектори, у свакоме од нас се јави истоветно осећање – дежави.

Наш психолог ће покушати да објасни овај феномен тако што ће читав догађај третирати као архетипски.

Човек у црном, кофер, ватрени ванземаљци, комуникација, уништена надзорна камера.

Који је то архетип?

Психолог слеже раменима...



Змија сикће и бљује отров. То је Горгона.

Змија је стари симбол. Многи мисле да она представља ђавола или зло, али змија заправо представља електрицитет. Палацање језика одговара палацању муње. Исто као и увијање тела.

Плес играчица са змијама у рукама је илустрација из старокритске епохе.

У сну ми се открило да се заправо ради о електрицитету.

Познато је да снове индукују вируси. Треба бити пажљив с вирусима. То јест – према њима.


(наставиће се)