Wednesday, December 23, 2009

КОФЕР 2 (први наставак)



ДРУГИ ДЕО


КВАНТНИ ЕКСПЕРИМЕНТ


План јегеничара


Наши-вируси су провалили шифру ЧИСТИЛИШТЕ. То је учинила група К5-алфа.вар.1-и-вар.2-вируса. Истовремено, наш људски агент О.С. је остварио увид у аномалију која је до тада била могућа једино као претпоставка. Нашој-екипи која борави у његовој белој можданој маси као катализатор-кондензатор одобрено је да се интегрише у геном агента О.С. Ова интеграција је пажљиво испланирана и скоро одмах је уродила плодом – остварен је непосредан додир с туђинкама!

Туђинке доносе добре вести. То је, укратко, план јегеничара:


Људски род је безнадежно застарео. Постао је непотребан. Биће растворен у желатинозну масу и – сварен. Мало, само мало органског-људског, биће сачувано у растворима Светског дрвета.

Кибер-везе и сва пратећа инфраструктура, од значаја за нас (који остајемо), биће замењене плазма-мрежом. Одмах потом биће извршен удар плазмом из јоносфере, а то ће одузети ЕМ-ауре свим живим бићима које користе одређени спектар учесталости, с фокусом на карактеристично људску. Смрт тела ће бити тренутна, а њихове ауре ће бити премештене у јоносферу. У тој области постоји само скупни ум, а нама је он неопходан управо као такав. Он живим бићима омогућује спознају и чува у себи њихова искуства. Ми ћемо искључиво преко тог ума бити у вези са Светским дрветом. Неопходно је да сачувамо свој појединачни идентитет јер је веза с планетом једино могућа кроз нарочиту врсту посредовања. Светско дрво и ми бићемо тај посредник, с тим што је корен Дрвета од суштинског значаја за трансформацију планете, а наш посао је да обезбедимо напајање корена неопходном енергијом.“


Ми-ЦСООВ сагледавамо план јегеничара у „светлу“ новог открића. Као што је познато, артефакт „црни кофер“, одраније познат и као „црна кутија“, омогућава депаралелизовање временских „токова“ и суштинско превођење живота на разину постојања нас-вируса. Овим поступком, ми-вируси, задаћемо коначни ударац свеопштој абоминацији. Агент О.С. је исправно сагледао потенцијал који у себи чува сливање нас-вируса, људског-агента и „туђинки“, које су, иначе, облик постојања плазмичког-неартикулисаног. Усвајамо и ново име, за општу употребу – Три-Нас. Симбол: Трозвезд.


(наставиће се)