Tuesday, December 29, 2009

КОФЕР 2 (дванаести наставак)



Неоговор


Кренули смо у договорено. Важно је да се размена спроводи.

Опорезоваћемо улазак у продавницу. Свако ће добити маркицу. Био-читачи ће додавати и одузимати. Сваком ће бити означене могућности и немогућности. Нико се неће бунити, сви ће бити забринути.

Моћи ћемо да их искључимо.

Искључићемо их. Ускоро.“


Али, Г јуниор је знао да је нешто пошло наопако.



Истопљени мозак је лутао мраком. Сматрали су га болесним, хтели су да га пробуше. Чуо је да постоји излаз. Набасао је на шахт. То је излаз.



Киб-вирус К9-ета


Неко производи киб-вирусе. Ми-вируси уочавамо такве ствари. Шта каже О.С. о томе?

Киб-вирус К9-ета је револуционарни спој композиторијума (с меласом) и квантног процесора с вакуумским генератором. Интелигенција квантног процесора заснована је на принципу размене. К9-ета користи свој композиторијум и око себе ствара такву структуру која се стално надграђује и мења у додиру с околном материјом, при чему се на сваки кубни сантиметар репликује 2,3 нова К9-ета киб-вируса. То је једноставна али веома ефикасна интелигенција. Квантни процесор се активира/деактивира ЕМ пулсом. Контролори-управљачи користе нарочита заштитна одела са сталним ЕМ пољем које спречава да К9-ета насрне и на њих. У неким областима, где је материја једнолична, дејство К9-ета се знатно успорава. Ради се нова варијанта киб-вируса К9-ета+, која ће имати много већи композиторијум с јачим генератором алтернације типа КП-АТ2-мини. Ова нова технологија омогућиће ефикасно репрограмирање садашњег пројекта Светског Дрвета. Такође, конструише си и нова генерација киб-субрелеја којима ће се премрежити читава планета и који ће непосредно уобличавати рад киб-вируса К9-ета/ета+ и свих следећих модела сличне намене.

Опасност Смрт каже да лако можемо ставити под контролу квантни мозак киб-вируса.

Како?

Лако.


(наставиће се)