Saturday, October 30, 2010

ИНТЕРНЕТОМАХИЈА


ИНТЕРНЕТОМАХИЈА



Где постоје права, не постоји слобода!



Преко твитера је сазнао...

COICA - The Combating Online Infringement and Counterfeits Act ...



Internet will take care of those clowns. It is not in Internet's interest to be suppressed. Internet will device its own means and go directly through their brains and establish communication without their being aware of it. Welcome to the Fractal Era - the Age of Information is Dead!

DangerDeath 1



Тако је то тада изгледало. Стари механизми се трзали, ритали, шкљоцали, уједали, грцали. Увек је било једно те исто. Кула Вавилонска – овде је штошта испретурано. Прво, намера градитеља Куле је било јединство, заједнички језик – али, то се данас, после рђавог историјског искуства, лако преводи у једноумље. Намера „богова“ да сруше Кулу, опет, јасно говори да су „они, богови“ једноумници, а да је намера првих била исправна и противна једноумљу.

Симболи се помешаше...



File sharing, SHARING as an idea, is the Tower of Babel, and now "gods" want to destroy it one more time...
And Internet is now one global language.
And there is going to be a very big war with many battles...

INTERNETOMACHIA

DangerDeath 2



Али, Интернет је постао средство изван свог домена – интернетски начин је постао начин живљења, начин уметности, говора и посматрања, па и – љубави.

У једном тренутку Интернет постаје вакуум, сила која усисава, вуче...

Ал, не лези враже... Није све посредовано језиком, Максе Милеру.

Изгледа да су врата између два света – талас, пре него ли довратци или прозори. И ко ухвати талас, оде, а ови други се подаве.

По принципу адваите, талас ни у ком случају није збир капи. Сурфовање по таласима је креативан чин – то није копање по ђубришту или пљачкање гробова.

Смрт долази на брзим крилима онима који оскрнавише гробницу...“

Заронити у свет и остати сув – неукаљан и неупотребљен, дисати вирусе уместо ваздуха (ово је шала )... али и није...

Пошто је копирајт један од тих вируса који богови послаше да помори збориштанску слободу и да од слободних људи начини робове расколничке економије...

Лек од таквог вируса је трансформациона асимилација права у слободу.



1Интернет ће се побринути за те кловнове. Није у интересу Интернета да буде потлачен. Интернет ће изумети сопствена средства и проћи непосредно кроз њихове мозгове и успоставити комуникацију а да они не буду ни свесни тога. Добродошли у Фрактално Доба – Доба Информације је Мртво!

2Фајл-шеринг, УЧЕСТВОВАЊЕ као идеја, јесте Вавилонска Кула, и сада „богови“ желе да је поново униште... А Интернет је данас јединствени глобални језик. И десиће се веома велики рат с много битака... ИНТЕРНЕТОМАХИЈА